18+ Card Cocktails (Goochelen / Kaarten)

image
GK077

De titel "18+" zou de wettelijke leeftijd kunnen weergeven dat je zou kunnen drinken in een bar en kijken naar deze routines! Of het zou het aantal kaarten kunnen zijn dat je nodig hebt voor deze truc, of het aantal routines die voor u in dit manuscript beschreven staan. U bepaalt uw keuze!
Magie aan de bar, of feesten voor een volwassen publiek, geeft u een uitstekende mogelijkheid tot presteren. Je hebt voor u een publiek dat tijd en zin heeft om te kijken. Uw vaardigheden kunnen groeien naar een hoogtepunt. Heb je een publiek dat rijp is voor dit soort van effecten, dan is deze truc perfect. Alles draait om gemakkelijke thema's, zonder buitengewone vaardigheden of sleights.
Het merendeel van de effecten zijn volledig zelfwerkend. Volg gewoon de instructies. Anderen vereisen een kleine hoeveelheid van manipulatie, ruim binnen het bereik van de meest bescheiden close-up goochelaar. Deze effecten kunnen net zo gemakkelijk worden uitgevoerd in een restaurant op een tafel, in een hotel, tuinfeest of prive-feestje - overal kan je close-up magie en drankjes combineren!
Wij leveren u 18 "drink" kaarten (in een aantrekkelijke portemonnee) en een boek met 24 pagina's om routines uit te voeren met deze kaarten. Er zijn ongeveer 18 routines, plus variaties.
Neem de kaarten, volg de instructies, en wij garanderen u een geweldig entertainment bij uw volgende partij, restaurant of pub-sessie!

€ 10,00