Auto Fanning Deck (Goochelen / Kaarten)

image
GK100

Dit is een nieuw en heel slim gimmicked kaartenspel, dat in alle opzichten vrij normaal lijkt, maar je in staat zal stellen om een ​​aantal effectieve kaart waaiers uit te voeren zonder de uitgebreide oefening die vereist is om deze met een gewoon kaartspel te doen.
In tegenstelling tot het Electric Deck, het Chinese Fanning Deck en andere mechanische waaierspellen, waar kaarten aan elkaar worden geschroefd, is er geen draad of zichtbare verbinding die deze kaarten met elkaar verbindt. Je kunt het kaartspel van hand tot hand dribbelen, of zelfs het spel op een heel eerlijke manier in willekeurige volgorde schudden en vervolgens je professionele waaiers uitvoeren. Toch "sluiten" deze kaarten (zoals het Electric Deck) om een ​​aantal perfecte waaiers voort te brengen.
De rugontwerpen van het deck zijn meerkleurige foto's zonder witte randen en als u het deck bij de verschillende hoeken vasthoudt, krijgt u verschillende en aantrekkelijke ontwerpen. Het kaartspel wordt gewaaierd om de ontwerpen aan je publiek weer te geven. Je kunt het met de klok mee en tegen de klok in schikken.
Je kunt ook perfecte "ribbon spreads", bogen of willekeurige ontwerpen maken (zoals de "Red Indian Head Dress" hierboven afgebeeld) op een close-up mat of een met een stof bedekt tafelkleed.
Als je de kaarten éénmaal hebt gebruikt, kun je gemakkelijk indrukwekkende waaiers en andere aantrekkelijke vormen laten zien terwijl je er mee speelt. Probeer de stunt van het lint, spreid de kaarten langs je arm, gooi de spread omhoog en pak het deck in de vlucht. Dit gimmicked deck maakt veel van deze waaier heel gemakkelijk mogelijk.
Dit is een nieuw en origineel concept - een zeer vernieuwde en magische prop.

€ 9,00