Auto 3 Card Monte - Giant Size (Goochelen / Kaarten)

image
GK099

Dit is een bijna automatische versie van het 3 Card Monte-effect, oorspronkelijk uitgevoerd met jarenlange oefening, met behulp van sleights, zoals in een gokspel.

Deze versie maakt gebruik van gigantische kaarten, (het dubbele van normale Jumbo-kaarten) en impliceert voor het publiek dat er geen sleights bij betrokken zijn. Het maakt het artikel ook geschikt voor podium- of close up gebruik.

In feite toont de uitvoerder drie kaarten, zeg twee zwarte koningen en een rode koningin. Kaarten worden naar het publiek gekeerd en gemixt, en een toeschouwer wordt uitgenodigd om de koningin te vinden. Welke kaart hij ook kiest, hij krijgt altijd één van de zwarte koningen en één van de andere twee kaarten blijkt de koningin te zijn.

Het apparaat dat we voor dit artikel leveren, bestaat uit drie speciale plastic reuzekaarten die langer meegaan dan het model met gelamineerd karton en die mechanisch werken, waardoor je heel weinig te doen hebt behalve je concentreren op de presentatie. Behalve het Monte-effect, zou je ook een aantal andere verbazingwekkende effecten met dit apparaat kunnen uitvoeren, zoals beschreven in de instructies bij de rekwisieten.

€ 32,00